Položen kamen temeljac za natkrivanje vaterpolo bazena u SC ''Morača''

Ozvaničen je početak radova za natkrivanje vaterpolo bazena u kompleksu SC Morača. Kamen temeljac položio je gradonačelnik Slavoljub Stijepović.

"Dužni smo da obezbijidimo najbolje uslove za razvoj sporta. Dosta smo do sada uradili kad je posrijedi sportska infrastruktura, a nedostajao nam je jedan ovakav objekat", poručio je Stijepović i dodao da se prvi put gradi ovakav objekat.

"Raširiće se baza sa razvoj vateropolo i plivačkog sporta. Glavni grad mora da ima jedan ovakav reprezentativan objekat. Nadam se da ćemo na njega biti ponosni", poručio je Stijepović.

Direktor Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore Petar Porobić kazao je da u Podgorici postoji veliko interesovanje za bavljenje vodenim sportovima kao što su plivanje i vaterpolo, te vjeruje da će Podgorica postati novi centar vodenih sportova.

„Sa početkom ovih radova ostvarili smo želju koju smo više puta iskazivali. Ovim se stvara osnovni uslov da se formira jedan klub i da se stvara jedan centar za pripreme svih naših nacionalnih selekcija.”,kazao je Porobić.