Print this page

Klikovac prisustvovao Tehničkom komitetu LEN-a u Sloveniji

  • feb 20, 2017

Predsjednik Stručnog savjeta za plivanje pri Vaterpolo i plivačkom savezu Crne Gore Mladen Klikovac prisustvovao je Tehničkom komitetu LEN-e, MacCommitt čiji je i član, a koji je održan za vikend u Sloveniji. Prisutni su bili svi članovi tog Tehničkog komiteta LEN-e, kao i direktor LEN-e Paolo Frišneht.

Analizirana su takmičenja iz 2016. godine, održan je tehnički sastanak povodom Evropskog masters prvenstva u Sloveniji 2018. godine , a bilo je riječi i o novim vaterpolo pravilima.

Klikovac je sa direktorom LEN-a razgovarao o kandidaturi Crne Gore za LEN Cup Open water 2018.

''Izuzetno je bitno da Crna Gora prisustvuje ovakvim sastancima, i čast je biti dio nekog Tehničkog komiteta pri LEN. Nakon razgovora sa direktorom LEN-e optimista sam po pitanju organizacije LEN Cup Open water 2018, a sve prisutne članove obavijestio sam i o organizaciji četvrtog Podgorica Open – Montenegro 2017 plivačkog takmičenja koji je od ove godine i zvanično ušao u LEN kalendar, što samo takmičenje diže na mnogo viši nivo, kojem će prisustvovati zvaničnici Evropske plivačke federacije'', kazao je Klikovac.

FaLang translation system by Faboba