Treća pobjeda Crne Gore: "Ajkule" savladale i Srbiju

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore godište 2003. i mlađi upisala je treću pobjedu u isto toliko mečeva na prestižnom Uskršnjem turnir u u Napulju koji se održava od 29. do 31. marta. Mlade "ajkule" su bile bolje od Srbije 13:4. Podsjećamo, izabranici trenera Veljka Uskokovića su u prva dva kola savladali Mađarsku 13:12 i Italiju 15:8.

Stevović i Vujović su doveli Crnu Goru u vođstvo od 2:0, isti igrači pogađali su za vođstvo od 4:1, a nakon prve čertvrtine bilo je plus dva za našu selekciju, 4:2. "Ajkule" su silovito krenule i u nastavku, serijom 4:0 došli do velikih 8:2 što je bio i rezultat na poluvremenu.

Ista slika i u nastavku, Gopčević i Vujošević su povisili na +8, pred posljednjih osam minuta bilo je 10:3 za Crnu Goru. Bez opuštanja odigrana je i posljednja dionica, na kraju ubjedljiva pobjeda nad Srbijom 13:4.

Crnu Goru je do pobjede predvodio Vujović sa pet golova, Stevović je postigao dva, dok su po gol upisali Sladović, Mršić, Gopčević, Vujošević, Radonić i Ivanović. U posljednjem kolu večeras od 18 sati igraćemo sa Hrvatskom. Crna Gora je sjutra, posljednjeg dana takmičenja slobodna.