Gojković saopštio spisak igrača za duel sa Italijom u Podgorici

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković saopštio je spisak od 14 igrača na koje računa za duel prvog kola C grupe FINA/LEN Svjetske lige sezona 2018/2019, u Evropa kup kvalifikacijama, protiv selekcije Italije u Podgorici. Taj meč na program je u utorak 23. oktobra od 18 sati na bazenu SC “Morača”.

SPISAK: Dejan Lazović, Draško Brguljan, Bojan Banićević, Marko Petković, Đuro Radović, Vlado Popadić, Mlađan Janović, Bogdan Đurđić, Aleksandar Ivović, Vladan Spaić, Uroš Čučković, Nikola Murišić, Slaven Kandić i Dragan Drašković.

“Na spisku je 14 igrača, a za utakmicu mogu da računam na 13. Razlog je taj jer imamo problema sa povredom Đura Radovića. Draško brguljan je bio povrijeđen ali se oporavio. Vidjećemo do poneđeljka kakva će situacija biti sa povredama, kada ćemo izabrati tim za Italiju. U ovom momentu ovo je najjači mogući sastav. Svjetsku ligu otvaramo protiv izuzetne reprezentacije. Ali, igramo pred našom publikom, idemo na pobjedu iako će biti jako teško. Međutim, ukoliko pružimo igru kakvu znamo možemo da dođemo do važnog trijumfa”, kazao je selektor Gojković.

Ulaznice za utakmicu prodaveće se po cijeni od 2 eura u ponedjeljak 22. oktobra u prodavnici sportske opreme “Aquapinna” u zgradi preko puta SC “Morača”, u ulici Bulevara revolucije br. 6.

Predstavnici medija izjave od vaterpolista i selektora mogu uzeti pola sata prije svakog treninga. Termini treninga crnogorske reprezentacije su sljedeći:

Nedjelja 21. oktobar u 18h

Ponedjeljak 22. oktobar u 11:30h i 19h

Utorak 23. Oktobar u 11h

Akreditacije za novinare i fotografe, medijske kuće mogu preuzeti u kancelariji VPSCG u Podgorici.