Studio Moderna donirala putničke kofere vaterpolistima

Kompanija “Studio Moderna” donirala je Vaterpolo i plivačkom savezu Crne Gore 60 putničkih kofera. Vrijedan poklon za najtrofejniji kolektivni sport u Crnoj Gori ispred kompanije uručile su Nevena Terzić (Dormeo brend menadžer) i Vesna Bukilić (Marketing menadžer), a ispred VPSCG riječi zahvalnosti uputio je selektor vaterpolo reprezentacije Vladimir Gojković.

Iz VPSCG su istakli ogromnu zahvalnosti za donaciju koja će puno značiti u brojnim putovanjima i pripremama koje “ajkule” očekuju u narednom periodu, sve u cilju da se reprezentativcima omogućile najbolji uslovi za rad, kako bi opet obradovali sve građane Crne Gore, kao što je to bio slučaj nakon osvajanja bronzane medalje na upravo završenom Evropskom prvenstvu u Budimpešti.

Iz kompanije “Studio Moderna”, koja je i ranije u nekoliko navrata podržala VPSCG, istakli su da im je veliko zadovoljstvo što su bili u mogućnosti da doniraju kofere našim vaterpolistima, uz uvjerenje da će već u Roterdamu na kvalifikacionom turniru za OI, a onda i na samim Igrama u Tokiju, još jednom napraviti veliki rezultat za našu državu.