Donacija Meridianbet i VPSCG za dječiji dom u Bijeloj

Kao što i sami znate situacija u cijelom svijetu je veoma teška, jedan od najvećih razloga tome jeste i trenutna pandemija korona virusa sa kojom se svi bore već duži period vremena, u ovim trenucima pomoć je sigurno svima dobrodošla, a kompanija Meridian ne prestaje sa donacijama onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Ovaj put donacija ove kompanije i Vatrepolo i plivačkog saveza Crne Gore išla je dječijem domu Mladost koji se nalazi u Bijeloj, pomoć im je bila neophodna posebno u ovako teškoj situaciji, pa je ova kompanija odlučila da im donira stvari koje su im potrebne za opremanje osam kuhinja indukcione ploče, servise i escajg za ručavanje kao i frižider.

Ispred vaterpolista su bili Drasko Brguljan i Aleksandar Ivovic Leka, pa su djeca u domu od VPSCG dobili sveske, olovke, blokove i cjelokupan školski pribor.

Kompanija Meridian i VPSCG su htjeli bar malo na neki način da olakšaju život djeci koja se nalaze u ovom dječijem domu, pa se nadaju da će im pored potrebnih stvari koje su donirane za opremanje kuhinje, cjelokupan školski pribor izmamti osmjeh na lice tokom predstojećih praznika, kao i pomoći u daljem nastavku učenja.

Donaciju je primila direktorica ustanove, koja je u ime cijelog doma veoma zahvalna na svakoj dosadašnjoj donaciji.