GOJKOVIĆ: Mladi su pokazali da vrijede

Jadran je odbranio titulu prvaka Crne Gore,i tako na pravi način zaokružio odličnu sezonu. Jadranu je ove sezone zamalo izmakao plasman na finalni turnir regionalne lige, dominantno je osvojio (odbranio) Kup, a sada i prvenstvo, dostojno nas je predstavljao na evropskoj sceni.

"Zasluženo smo osvojili titulu, pokazali smo najviše. Sezona je dosta dugo trajala, mi smo odigrali mnogo više mečeva od svih naših timova, jer smo imali i Ligu šampiona i Kup Evrope. Mladi su opet pokazali da vrijede, neki su iskoristili bolje, neki slabije šansu. Na kraju su najvažniji trofeji, ali već od sjutra se okrećemo narednoj sezoni. Dosta dobro smo igrali cijele godine u svim takmičenjima, ali smo ipak daleko od evropskog vrha. Dobro bi bilo kada bismo pokušali da vratimo neke domaće igrače, ili makar jednog za početak", rekao je Gojković.

Nebojša Milić trener Budve: ''Čestitam Jadranu na osvojenoj tituli. Mi smo uradili sve da im otežamo ovaj uspjeh, probali smo, borili smo s ekoliko smo god mogli... Pravili smo dosta grešaka u odbrani, i Jadran je brzo došao do velike prednosti. Čestitam mojim mocima na borbenosti i želji koju su pokazali.