Print this page

Budvanska rivijera prvak Crne Gore za 2008. godište

  • jul 21, 2021

Na Škveru je završeno ljetno prventvo Crne Gore u vaterpolu za igrače rođene 2008. godine i mlađe.

U prvom kolu Budvanska rivjera je pobijedila Nikšić 24:2, a Jadran je bolji od Primorac 15:8.

U subotu na programu su bila dva kola u jutarnjem terminu Primorac je bio bolji od Budućnosti (Podgorica) 9:6 a zatim i Jadran od Nikšića 13:5. Poslije podne u trećem kolu Budvanska rivijera pobijedila je Primorac 12:5 i Jadran-Budućnost 13:10. Posljednjeg dana turnira na programu je bilo četvrto i peto kolo. Prije podne u četvrtom kolu Budvanska rivjera je pobijedila Budućnost 17:7 i Primorac-Nikšić 14:6.

U posljednjem petom kolu u poslijepodnevnom terminu za četvrto mjesto Budućnost je bila bolja od Nikšića 14:6 a Budvanska rivijera je za prvo mjesto pobijedila ubjedljivo Jadran 22:6 ( 5:0, 8:1, 6:2 i 3:3).

Prvo mjesto za Budvansku rivijeru su osvojili: Andrija Radović, kapiten Stefan Kruta, Luka Kotarac, Jovan i Pavle Radić, Đuro Radanović, Luka Savić, Aleksa Parezanović, Andrija Aleksić, Maksim Mijatović, David Miočinović, Balša Stefan, Milo Čupić i Matija Franeta. Trener ekipe je Aleksandar Aleksić.

Drugo mjesto za ekipu Jadrana su osvojili: Ilija Samardžić, Pavle Andrović, Miloš Nikezić, Vjera Bulajić, LJubo Sijerković, Matija Kostić, Nikola Damjanović, kapiten Vladan Gardašević, Slobodan Radanović, Đorđe Koprivica, Dimitrije Milić, Jovan Pješivac, Đan Lazarević, Vukašin Gojković i Milan Zloković trenere Filip Andrić.

Treće mjesto za ekipu Primorca su osvojili: Marko Pejović (kapiten),Mario Grgurević, Balša Crepulja, Vasilije Ševaljević, Andrej i Kristijan Radić, Marko Milinić,Vasilije Radonjić, Vanja Gopčević, Mlađen Kovačević, Danilo Roganović, Nemanja Lazarević i Bogdan Abramović. Trener ekipe je Vojislav Peković.

FaLang translation system by Faboba